fbpx

Termeni și condiții

Despre companie

Fit House este un studio de aerobic nou deschis în Centrul Capitalei, pe Strada Matei Millo nr. 9, chiar în spatele Hotelului Novotel, fiind înregistrată la Registrul Comerțului Municipiului București sub nr.  F40/326/2020, cod de înregistrare nr. 42214247 reprezentată de dna Mădălina Neață.

 

Utilizarea website-ului

Website-ul nostru oferă informații generale cu privire la serviciile pe care le oferim în cadrul Fit House, precum și cu privire la anumite proceduri legale. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.

 

Protecția împotriva virușilor

Fit House depune toate eforturile pentru a verifica materialele oferite de acest website. Recomandăm ferm utilizatorilor să utilizeze un program antivirus în momentul în care descarcă orice material de pe Internet. Fit House nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigați pe acest website.

 

Copyright

Materialele prezentate pe acest website sunt protejate de drepturi de autor, cu excepția cazului în care se indică altfel. Nu aveți dreptul să reproduceți în niciun fel conținutul acestui website, decât în cazul în care aveți permisiunea scrisă a Fit House.

 

Întrebări și feedback

Atunci când trimiteți o solicitare utilizând numerele de telefon sau adresele de email identificate pe website-ul Fit House, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul acestui website. Detaliile privind prelucrarea de către Fit House a acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

 

Clauză de nerăspundere

Website-ul poate conține link-uri către alte website-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Fit House nu are niciun control asupra acestor website-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzătoare pentru disponibilitatea acestor website-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste website-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor website-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor website-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării website-urilor indicate și acceptați Termenii și condițiile de mai sus.

 

Modificări ale Termenilor și condițiilor

Fit House face eforturi în mod constant pentru a oferi o experiență de utilizare excelentă și sigură și este posibil să efectuăm modificări periodice ale Termenilor și condițiilor pentru a reflecta schimbările în serviciile noastre, precum și pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna la curent cu drepturile și responsabilitățile dumneavoastră în calitate de utilizator.

Continuarea utilizării website-ului după publicarea oricăror modificări reprezintă acceptul dumneavoastră implicit al acestor modificări ale Termenilor și condițiilor.