fbpx

Politica de confidențialitate

Prin accesarea website-ului nostru vă exprimați consimțământul cu privire la practicile descrise în această Politică de confidențialitate.

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

 

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi site-ul, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta pentru a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și unde să ți-o trimitem!

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe site-ul nostru.

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

 

Art. 1     Informări preliminare

1.1         Fit House este un studio de aerobic nou deschis în Centrul Capitalei, pe Strada Matei Millo nr. 9, chiar în spatele Hotelului Novotel, fiind înregistrată la Registrul Comerțului Municipiului București sub nr.  F40/326/2020, cod de înregistrare nr. 42214247 reprezentată de dna Mădălina Neață, în calitate de operator de date, vă comunicăm această Politică de confidențialitate a Fit House („Politica de confidențialitate”), pentru a vă informa asupra practicilor noastre cu privire la colectarea, înregistrarea, stocarea, utilizarea, divulgarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, ștergerea sau distrugerea datelor dvs. cu caracter personal.

 

1.2         Fit House se angajează să prelucreze datele cu caracter personal aflate în posesia sa, colectate în baza și în vederea desfășurării raporturilor contractuale încheiate cu clienții săi, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor).

 

1.3         Fit House respectă toate dispozițiile legale privind protecția datelor cu caracter personal și ia toate măsurile posibile din punct de vedere tehnic și organizațional în vederea securizării tuturor operațiunilor de utilizare, în mod direct sau indirect, a datelor cu caracter personal pe care le deține, luând măsuri prompte împotriva prelucrării neautorizate, pierderii sau distrugerii accidentale ori ilegale a acestor date.

 

1.4         Toate operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt notificate în mod corespunzător persoanelor responsabile cu prelucrarea datelor cu caracter personal din cadrul FIT HOUSE. Informațiile colectate vor fi prelucrate și/sau accesate numai de către angajați ai FIT HOUSE sau de către persoane responsabile de operațiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Art. 2     Solicitarea datelor cu caracter personal

2.1         Fit House va solicita clienților săi numai acele informații necesare în vederea îndeplinirii activităților profesionale în conformitate cu prevederile contractului de prestări servicii, astfel cum sunt prevăzute în legile aplicabile pe teritoriul României.

 

2.2         Fit House nu va solicita niciodată informații cu caracter personal prin intermediul unor persoane și/sau societăți interpuse, indiferent de modul în care sunt solicitate astfel de informații și indiferent de motivul pentru care acestea sunt solicitate, FIT HOUSE neacordând sub nicio formă sau circumstanță o astfel de împuternicire sau mandat în vederea obținerii unor astfel de informații.

 

Art. 3     Utilizarea datelor cu caracter personal

3.1         Fit House va utiliza datele cu caracter personal necesare îndeplinirii activităților pe care le desfășoară în baza raporturilor contractuale încheiate cu clienții săi, numai în vederea îndeplinirii obiectului contractului. De asemenea, pot fi colectate informații privind utilizarea website-ului, cum ar fi date despre modul în care interacționați cu website-ul nostru, inclusiv adresa dvs. IP, tipul de browser, tipul de dispozitiv, paginile vizitate și ora și data vizitelor dvs. Putem utiliza cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta informații despre activitățile dvs. online, preferințele dvs. și istoricul navigării.

 

3.2         Fit House nu va furniza terților, în niciun caz, informații cu caracter personal pe care le deține în virtutea raporturilor contractuale încheiate cu clienții săi.

 

Art. 4     Stocarea datelor cu caracter personal

4.1         Fit House va stoca datele cu caracter personal cu care intră în contact pe durata desfășurării relației contractuale pe un suport adecvat, luând toate măsurile împotriva pierderii, furtului sau accesării neautorizate a acestora.

 

4.2         Persoanele fizice ale căror date cu caracter personal au fost prelucrate de către Fit House pot, în orice moment, să solicite reprezentantului său sau oricărui angajat al acesteia, responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal, consultarea, copierea, ștergerea, modificarea sau transferul acestor date, transmițând în acest sens o solicitare scrisă prin email la hello@fithouse.ro.

 

4.3         Fit House va lua toate măsurile din punct de vedere tehnic și organizațional în vederea protejării confidențialității datelor cu caracter personal, inclusiv, dar nelimitându-se la, instruirea angajaților Fit House cu privire la politica privind protecția datelor cu caracter personal, asigurarea unor sisteme informatice protejate, asigurarea unor spații de depozitare adecvate a informațiilor tipărite, împiedicarea accesului neautorizat al persoanelor străine la aceste sisteme informatice etc.

 

Art. 5     Ștergerea datelor cu caracter personal

5.1         Fit House va șterge de îndată și necondiționat datele cu caracter personal pe care le deține în virtutea unui contract de asistență și reprezentare, la solicitarea scrisă a persoanei fizice vizate de aceste informații, prin email la hello@fithouse.ro.

 

5.2         Fit House va păstra datele cu caracter personal pe toată durata de desfășurare a relațiilor contractuale dintre părți, inclusiv pe toată durata de valabilitate a obiectelor de proprietate intelectuală care fac obiectul contractului.

 

5.3         În cazul în care persoana fizică nu își exprimă dorința, în scris, cu privire la ștergerea datelor cu caracter personal după finalizarea procedurii care face obiectul contractului de asistență și reprezentare, sau după expirarea perioadei de valabilitate a contractului, Fit House va păstra aceste informații în locuri special amenajate în acest sens, obligându-se să nu le folosească în alt scop sau mod decât astfel cum rezultă din contractul încheiat între părți.

 

5.4         Fit House va șterge deîndată orice informații privind datele cu caracter personal cu care intră în contact în mod întâmplător și fără voia sa, care nu sunt necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale și nu își asumă în niciun caz și își declină orice responsabilitate în gestionarea și păstrarea acestor date, Fit House nefiind operator de date cu caracter personal în aceste cazuri.

5.5        Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazin pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, cum ar fi nume, adresă email și informații despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a te ajuta să onorezi comenzile, să procesezi rambursările și pentru a-ți oferi suport.

 

Art 6      Plăți

6.1 Plăți prin transfer bancar – poți face transfer bancar direct în contul nostru bancar RO57BREL0002004102310100, urmând ca după confirmarea plății să primești acces la serviciile solicitate.

6.2 Plăți online folosind procesatorul de plăți online Netopia. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare. Te rog vezi Politica de confidențialitate Netopia pentru mai multe detalii.

Art. 7     Dispoziții finale

7.1         Fit House actualizează din când în când această Politică de confidențialitate pe măsură ce practica noastră în domeniul proprietății intelectuale evoluează sau în urma modificărilor legale. Vă rugăm să consultați periodic această Politică de confidențialitate pentru a fi informat cu privire la modul în care protejăm datele dvs. cu caracter personal.