fbpx

Recenzii și mesaje de la cei care au trecut pe la sala Fit House cel puțin odată

  positive review  O sala de Fitness cu totul speciala. Atmossfera si energia locului sunt absolut incredibile. Felicitari pentru tot!

  Ioana Balasoiu Avatar Ioana Balasoiu
  23 februarie 2024

  positive review  Cea mai tare sala de fitness din Bucuresti din toate punctele de vedere. Frumos amenajata, traineri adorabili, totul curat si locuri de parcare. Mai rar asa ceva.

  Andreea Ioana Petcu Avatar Andreea Ioana Petcu
  4 ianuarie 2024

  positive review  Usor, placut, eficient, aproape 💪🏻💪🏻💪🏻

  Alis Magyi Avatar Alis Magyi
  6 septembrie 2023

  positive review  N-ai cum sa nu te îndrăgostești de antrenorii din echipa Fithouse. Un loc cu oameni minunați, modern amenajat, cu o atenție sporită la detalii si cu o atmosfera care te... read more

  Diana Florescu Avatar Diana Florescu
  16 iunie 2023

  positive review  Este o placere sa mergi la FIT HOUSE! Mada are abilitati nemaintalnite in a te face sa reusesti sa iti depasesti limitele si sa ai rezultate asa cum iti doresti.... read more

  Roxana Cirnu Avatar Roxana Cirnu
  15 iunie 2023

  positive review  Sala amenajata cu gust, ore de antrenament cu o atmosfera placuta si rezultate vizibile

  Marian Popescu Avatar Marian Popescu
  15 iunie 2023

  positive review  Mădă este dedicata in ceea ce face si ne motiveaza constant sa ne depasim limitele. 🫶 Sala este curata, localizata in centru, locuri de parcare. Recomand 👌

  Ana Maria Avatar Ana Maria
  15 iunie 2023

  positive review  O bucurie sa ai aproape de casa/job un loc in care sa te relaxezi prin sport. Recomand!

  Marinela Enache Avatar Marinela Enache
  14 iunie 2023

  positive review  Sport is my therapy! Fit House 😍

  Luiza Cirstea Avatar Luiza Cirstea
  14 iunie 2023

  positive review  Recomand din tot pectoralul!

  Sabina Goncearu Avatar Sabina Goncearu
  19 mai 2023

  Pe lângă faptul că sala este foarte bine echipată, curată și primitoare, atmosfera este incredibilă! Vii aici să faci sport de drag, clasele sunt variate, pentru gusturi și niveluri diferite, iar instructorii sunt minunați. Este suficient să vii o dată și sigur te vei reîntoarce.

  Alexandra Plesea Avatar Alexandra Plesea
  24 aprilie 2024

  O sala foarte bine pozitionata, in centrul orasului si bine echipata si organizata. Are prosoape, dozator de apa, produse de igiena persoana, uscator de par si o atmosfera foarte placuta. I love it!

  Luiza Cirstea Avatar Luiza Cirstea
  8 ianuarie 2024

  FIT House este un loc special, in care vei gasi o echipa de instructuri profesionisti, care te vor face sa indragesti sportul si sa iti doresti sa fii activ. Sala este amenajata cu mult bun gust, vei gasi tot ce ai nevoie, prosoape, produse pentru igiena. De asemenea, exista si locuri de parcare in curtea cladirii.

  Roxana Cernea Avatar Roxana Cernea
  8 ianuarie 2024

  Best place ever! O sală de sport care te inspiră cu totul, cu instructori dedicați și pasionați de ceea ce fac, cu clienți cool, locul îți spune că you can do it, dotată cu tot ce ai nevoie pentru un antrenament full body și alte mici detalii care îți pot satisface cu totul începutul sau finalul unei zile. Merită să încercați!

  Irina Nita Avatar Irina Nita
  8 ianuarie 2024

  Recomand cu caldura clasele Fit House. Atmosfera este placuta, pentru mine este modul de perfect de a incheia o zi de adult obosit :)). Locatia este ideala si are locuri de parcare.

  Sabina Goncearu Avatar Sabina Goncearu
  8 ianuarie 2024

  Dotata cu produse de igiena la dusuri, prosoape si echipament de fitness diversificat, locuri de parcare proprii, sala, amenajata cu bun gust, impreuna cu instructorii specializati te fac sa revii de fiecare data cu placere

  Popescu Marian Avatar Popescu Marian
  8 ianuarie 2024

  O echipa foarte faina, cu instructori dedicati, locatie excelenta & lots of fun 🙂

  Andreea Olteanu Avatar Andreea Olteanu
  8 decembrie 2023