fbpx

Maghi

Instructor Aerobic

Maghi este masteranda a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, absolventa a Facultatii de Sport Babes Bolyai din Cluj si a Centrului National de Formare si Perfectionare a antrenorilor.

Calatoria ei in sportul de performanta a inceput la 5 ani la Centrul Olimpic de Gimnastica de la Deva, unde a practicat gimnastica si atletism timp de 13 ani.

Incepand cu anul 2019 a inceput sa predea educatie fizica si sport la diverse scoli si a inceput sa sustina si sesiuni de Personal Training. Timp de un an a colaborat cu Therme Bucuresti ca Wellnes Trainer, unde a invatat tainele meditatiei si ale Pilatesului.

In present, Maghi activeaza ca instructor de Pilates Reformer si Pilates Mat, iar obiectivul ei principal este de a ajuta oamenii sa realizeze o sanatate fizica si spirituala puternica .

Get Up!

Pregătește-te de antrenament

Studioul nostru acomodează ore de aerobic cât mai variate, de la Pilates Reformer, pana la antrenamente cardio de nivel avansat. Avem un orar diversificat, astfel încât clienții noștri începători să poată încerca cât mai multe antrenamente, pentru a le putea alege pe cele cu care rezonează, iar clienții mai pregătiți să poată beneficia de un antrenament săptămânal cât mai complet.