fbpx

Mada

Instructor Aerobic / Personal Trainer

Comunicativa, energica si cu un grad ridicat de empatie, Mada are un rol extrem de important in crearea si dezvoltarea Fit House.

Pasiunea ei pentru miscare si oameni a dus, pas cu pas, la dorinta ca sportul sa ajunga la cat mai multe personae. Astfel, dupa 10 ani in care a frecventat constant clase si conventii de aerobic, in 2019 a devenit Instructor Acreditat de Aerobic.

Incepand din 2020 a sustinut clase de aerobic in cadrul corporatiei la care era angajata, iar din 2022 a preluat spatiul in care isi desfasoara activitatea Fit House.

Madalina doreste sa isi motiveze clientii prin propriul exemplu, ea avand si un full time job, atunci cand nu este in sala.

In present, preda clase de aerobic de grup de toate nivelurile si sustine sesiuni de Personal Training.

Este adepta unui stil de viata echilibrat, in care miscarea, alimentatia, cariera si  pasiunile se intrepatrund armonios, asta fiind cee ace doreste sa transmita mai departe clientilor salii.

Echipa Mada 1
Echipa Mada 2

Get Up!

Pregătește-te de antrenament

Studioul nostru acomodează ore de aerobic cât mai variate, de la Pilates Reformer, pana la antrenamente cardio de nivel avansat. Avem un orar diversificat, astfel încât clienții noștri începători să poată încerca cât mai multe antrenamente, pentru a le putea alege pe cele cu care rezonează, iar clienții mai pregătiți să poată beneficia de un antrenament săptămânal cât mai complet.