fbpx

Cristina

Instructor Aerobic

Cristina este o bomba de energie si de voie buna, asa se descrie ea, dar si toti cei care o cunosc. A crescut practicand gimnastica si sport, a facut cariera in street dance , domeniu in care a impartit scena cu unii dintre cei mai mari profesionisti romani din zona artistica.

In present este instructor acreditat de aerobic si preda cu bucurie clase pline de oameni. Este implicata in tot ceea ce tine de puterea feminina in cultura urbana, sub toate formele ei. Este atrasa de zambetele oamenilor in orice sala intra, pe oricare scena danseaza, la oricare petrecere participa si in oricare prietenie pe care o onoreaza.

Echipa Cristina 2
push-your-limits

Get Up!

Pregătește-te de antrenament

Studioul nostru acomodează ore de aerobic cât mai variate, de la Pilates Reformer, pana la antrenamente cardio de nivel avansat. Avem un orar diversificat, astfel încât clienții noștri începători să poată încerca cât mai multe antrenamente, pentru a le putea alege pe cele cu care rezonează, iar clienții mai pregătiți să poată beneficia de un antrenament săptămânal cât mai complet.